E-post: info@fdsp-cn.com
Telefon: +86-025-66621288-108
Hem > Nyheter > Innehåll

industri nyheter

Tillhandahåll dig det bästa sättet att gröna varor Kvalificerade arter av fisk Ge mat till pellets åt sidan formulering

Dec 22, 2017

Nästan alla fiskar ger mat till pellet på marknaden är lägre hänsyn till vattenstabilitet tillsammans med lätt bli större om det är nedsänkt med h2o. Som ett resultat kommer de lösliga vitaminerna och mineralerna troligen att läcka väl ut ur din pellet. De flesta av dessa kommer att resultera i brist på näringsbrist tillsammans med ekologiska problem inom fisketankar eller till och med fiskdammar. Som ett resultat verkade ett arbete utföras för att sänka graden i samband med irritation tillsammans med mineral, eftersom hängande perioden faktiskt maximeras. När det gäller detta ändamål gjordes flera förberedelser av fisk och skaldjur samt tidtestad. Metoden baserades på frekventa medel till exempel majsmjöl, sojamjöl och tapiokamjöl. För att få vattenstabilitet anteckningsbordsdrift målfri en tid och minska perkolat förmåga, hand olja färgstearin har varit ytterligare att vara en huvudämne förening för denna forskning. Det faktiska resultatet visar att det finns ett mänskligt förhållande mellan skaldjur ger formulering och även hus i samband med vinkel ge skott produceras. Din optimala under uppehållstid, efterföljande kraft och även säkerhet som är kopplad till bassnörebild kan följas.


FDSP SZLH-serie foderpelletsfabrik är en idealisk pelleteringsmaskin för högkvalitativa fisk- / vatten- / djurfoderpellets. Det är med hög kapacitet, hög effektivitet, låg ljudnivå, enkel användning och bekvämt underhåll.

fish feed pellet machine.jpg

Med den mest mogna tekniken har FDSPs foderpellets som tillverkats av vår maskin sådana egenskaper:

1. Bra hårdhet och hållbarhet

2. Lätt att smälta för fjäderfä


Diametern hos den färdiga pelleten kan vara Φ1,0 Φ1,5, Φ2, Φ3, Φ4, Φ4,5, Φ5, Φ6, Φ8, 10,

Φ12mm, etc (varierar från 1,0-18 mm). Längden är 3-7cm. Den kan anpassas enligt olika krav.

Pelletsna kan vara som foder för många slags djur som kyckling, anka, gås, ko, boskap, häst, får, gris, kanin, fisk, räkor och så vidare.