E-post: info@fdsp-cn.com
Telefon: +86-025-66621288-108
Hem > Nyheter > Innehåll

FDSP News

FDSP: s pelletsmaskin hjälper dig att säkerställa lönsamheten hos foderbehandling

Dec 25, 2017

Feed mills är grundläggande för djurproduktion. Den höga fräsningseffektiviteten hos moderna foderverk bidrar avsevärt till att säkerställa säker tillgång till livsmedel av animaliskt ursprung för den mänskliga befolkningen. Sammansatt foderproduktion är en komplicerad operation som kräver bearbetning av en

heterogen blandning av flera ingredienser i enhetliga pellets. Foderfabriker står nu inför viktiga utmaningar. Dessa inkluderar att säkerställa lönsamhet och säkerhet för fräsning. Det finns stora variationer i priser och ofta i utbudet av foderråvaror.


God pellets kvalitet är viktig eftersom det ger flera fördelar som kompaktering som minskar volymen av matningen, vilket sparar transport och lagringskapacitet. Goda pellets har en homogen form och är stabila vid transport och förvaring, vilket minskar förlusten från damm eller böter. Pellets av god kvalitet med lite damm eller böter är vanligtvis väl accepterade av djuren och undviker selektivt foderintag av djuren.


FDSP kan förse dig med högkvalitativa SZLH-serie djurfoderpelletsfabrik för pelletisering av fjäderfä / boskap / djurfoderpellets. Det är med hög kapacitet, hög effektivitet, låg ljudnivå, enkel användning och bekvämt underhåll. Vi kan anpassa de olika kapaciteterna från 1 ton per timme till 50 ton per timme eller mer.

FDSP feed pellet machine.jpg

Funktioner av FDSP foderpelleteringsmaskin  

a) Antag aerodynamisk teknik, vilket minskar temperaturen i pelleteringskammaren till ca 90 ° C, därför kan maskinen fungera bra kontinuerligt.

b) Med hjälp av sfärisk grafitgjutjärn är maskinkroppen mer hållbar.

c) Behandlas av hårdhetssläcknings- och fräsmaskin, upprätthåller växlarna hög koncentricitet med axeln, sålunda säkerställer en bra prestanda och stor kapacitet än bältdrivna modeller.

d) Med smörjsystem kan du tillsätta fett till huvudaxeln utan att behöva stänga av maskinen.

e) Ringen dämpar form gjutas av värmebehandlingsteknik, sålunda har ett hållbart liv och producerar kvalificerade pellets.

f) Utrustad med en kompenserad serpentinfjäderkoppling som förbinder pelleteringskammaren med motorn för att öka säkerhet och stabilitet.

g) Permanentmagnetanordningen kan avlägsna föroreningar i pelleteringsprocessen.

h) Flerlagskonditioneringsapparater kan anpassas för att förbättra kvaliteten på foderpellets.